Fiatal lány története

A 21 éves lány félbeszakította tanulmányait,  mert vizsgái több alkalommal nem sikerültek.Úgy döntött külföldön kezd új életet.
A vizsgákkal járó  kudarcok  miértjét   nem gondolta át,  hamar  félresöpörte a problémákat és fejest ugrott az ismeretlenbe.
Londonban próbált szerencsét  mint olyan sokan mostanában. 

Szakképzettség híján egy étteremben helyezekedett el és azt remélte az angol nyelv elsajátítása sok mindenért kárpótolja majd.
Nem így történt. Szinte semmire nem jutott idő, csak a hajtás maradt. Napi 10 óra munka alatt enni, inni is alig lehetett.Röpke 2 hónap alatt  6 kg-t fogyott, korábbi testsúlyának több mint 10%-át. 

A fogyás,  idegesség és alváshiány miatt hormonális egyensúlya megbillent. Először ki-kimaradt a mensese,  majd egyre több pattanás jelentkezett. Orvoshoz nem tudott fordulni, közel   9 hónapi  őrlődés, kínlódás után eldöntötte hazajön. 

Vizsgálatra  egy erősen zsíros és pattanásos bőrű fiatal hölgy jelentkezett, akinél komoly hajhullás is fennállt,  hangulata érthető módon csapnivaló volt. Az elvégzett kivizsgálások szerencsére semmilyen   szervi eltérés nem igazoltak, az  eredmények  a hormonális szabályozó rendszer egyensúlyának eltolódására utaltak.

Az életmód változtatás, rendszeres időben történő étkezés, a női hormonok egyensúlyának természetes úton való beállítása, a pattanások kezelése  meghozta a maga gyümölcsét. Visszatért és újra szabályossá vált a menses, csökkent a hajhullás és elmaradtak a pattanások.
Az elmúlt 1 év történését  sikerült  feldolgoznia, azóta újra tanul,  magára talált.

vissza a főoldalra

i